Látogatói szabályzat

Tisztelt Látogató!

A belépőjegy megváltásával Ön elfogadja a működési szabályzatunkat!

Kérjük, a Small World Galéria látogatása során tartsa be az alábbi szabályokat:
Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a galéria területén kamerarendszer működik, mely felvételei rögzítésre kerülnek. Szíveskedjenek a berendezésre, felszerelésekre és a galériában elhelyezett tárgyakra különösképpen vigyázni!

BELÉPÉS: A galéria nyilvános intézmény, a nagyközönség számára belépőjegy ellenében látogatható. A belépőjegyek és a csoportos jegyek összegét, a nyitvatartási időt a jegypénztárnál elhelyezett tájékoztatók tartalmazzák. Egy db megváltott belépőjegy két óra tartózkodási időt foglal magába! Csoportos, kedvezményes jegy váltható 20 főtől (+2 fő kísérő).
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a látogatás, a szülinapi rendezvények és a zártkörű céges/magán rendezvények kizárólag előzetes telefonos, vagy online időpontfoglalás alapján történnek!
 
RUHATÁR: A ruhatár és az értékmegőrző széf használata biztonsági okokból kötelező és ingyenes. Kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni kabátjukat, az értékmegőrző szekrényben pedig elhelyezni táskájukat, mérettől függetlenül! A fentieken kívül a kiállítótérbe tilos bevinni palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve a vakvezető kutyát), gyermekjátékot, szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a kiállítás állapotát veszélyezteti. (Amennyiben egészségileg indokolt, folyadék bevihető kizárólag egy darab max. 0,5 literes palackban.) Élő állatot, rollert nem tudunk elhelyezni. Kerékpár saját felelősségre elhelyezhető.
A lábbeli levétele után textil papucsot tudunk biztosítani 36 – 43 méretben. Kisebb gyerekeknek ajánlott benti papucsot, vastag zoknit hozni! Az épületben padlófűtés működik.

FÉNYKÉPEZÉS, VIDEÓZÁS: Fénykép és videofelvétel készítése engedélyezett. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

LÁTOGATÁS KISGYERMEKKEL: Az intézmény örömmel fogadja kiskorú látogatóit, ugyanakkor személyi és műtárgybiztonsági okokból az alábbi szabályok betartása elengedhetetlen. Gyermeket (14 évnél fiatalabb) felügyelet nélkül hagyni tilos. Magára hagyott kiskorúért felellőséget semmilyen körülmények között nem vállalunk.

BALESET: Baleset, rendkívüli esemény esetén a galéria valamelyik dolgozóját kell értesíteni, aki az intézmény illetékes vezetőjét azonnal köteles tájékoztatni.

KÁRTÉRÍTÉS: A játékokat mindenki rendeltetésszerűen és kizárólag saját felelősségére használhatja. A látogató az általa okozott kárért teljes kártérítési kötelezettséggel tartozik. Minden nemű lopás feljelentést és jogi eljárást von maga után!

DOHÁNYZÁS: A Small World galéria egész területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata sem megengedett. Dohányozni az erre kijelölt helyeken, csak az épületen kívül lehetséges.

AKADÁLYMENTESSÉG: Akadálymentes bejáratot a „B” ajtónál biztosítunk. Mozgáskorlátozottak és rászorulók közlekedését az épületben lift segíti.

HULLADÉKGYŰJTÉS: Kérjük az esetleges hulladékaikat, a megfelelő feliratú hulladéktároló edényben helyezzék el!

ZÁRÁSI REND: A kiállítások zárása 18.30-kor kezdődik a legfelső szinten, és innen halad a bejárat felé. Kérjük, hogy szíveskedjen elhagyni a kiállítóteret a zárást végző személyzet megjelenésekor, és legkésőbb 18.50-ig keresse fel a ruhatárat. Az épületet 19 óráig kérjük elhagyni.

PANASZ: A kifogásaikat, észrevételeiket a bejáratnál elhelyezett „Panaszkönyv”-ben rögzíthetik.

ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY: A galériában lehetőség van privát születésnapi bulik megrendezésére a külön erre a célra kialakított Szülinapi szobánkban. Az esemény 2 óra időtartamra rendezhető. (Terítéket tudunk biztosítani.) Lehetőség van továbbá a teljes épület kibérlésére céges vagy magán jellegű rendezvények lebonyolításához. Ilyen jellegű rendezvényekre kérje előzetes árajánlatunkat emailben a smallworld@smallworld.hu elérhetőségen!

A kiállítótérben tilos az ablakpárkányra felülni, felállni!

KÖSZÖNJÜK, HOGY EGYÜTTMŰKÖDIK VELÜNK!